STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Energie & Utilitati & Infrastructura

Metrorex introduce noi titluri de călătorie: abonamentul anual și cartele pentru grupuri

Metrorex introduce noi titluri de călătorie: cartela de o călătorie, în valoare de 2,5 lei, cartele pentru grupuri de trei, patru sau cinci persoane și abonamentul anual, potrivit unui proiect de ordin lansat în dezbatere publică, marți, de Ministerul Transporturilor.

Printre titlurile noi se numără cartela cu o călătorie, în valoare de 2,5 lei, abonamentul anual, de 720 de lei, care permite o economie de 120 de lei pe an pentru călătorii care își fac, anual, un abonament la prețul întreg de 70 de lei.

Cartela pentru un grup de 3 persoane va costa 3 lei, cea pentru 4 persoane va costa 6,5 lei, iar cea pentru 5 persoane va costa 8 lei.

Prețurile pentru titlurile de călătorie existente rămân aceleași: 5 lei pentru cartela de două călătorii, 20 de lei pentru cartela de 10 călătorii, 70 de lei pentru abonamentul lunar cu număr nelimitat de călătorii, 25 de lei pentru abonamentul săptămânal cu număr nelimitat de călătorii și 8 lei pentru un abonament de o zi.

Data limită pentru primirea de propuneri sau observații pentru proiectul de ordin al Ministrului Transporturilor privind aprobarea tarifelor de călătorie cu metroul este de 19 august 2017.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.