STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, HR & DEZVOLTARE PERSONALA, Servicii & Comert & Logistica, Finante & Servicii Profesionale, Recrutare & Head-Hunting

Manpower, afaceri de 210 mil. lei în 2014, avans de 10%

Manpower Group, al doilea mare jucător local de pe piaţa de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 210,5 milioane lei, în creştere cu aproape 10% în com­paraţie cu 2013.

ManpowerÎn 2014, compania a avut un număr mediu de aproape 4.700 de sala­riaţi, cu peste 200 mai mulţi decât în anul anterior.

Com­pania este deţinută inte­gral de Manpower France Holding, iar înce­pând cu anul trecut ra­por­tează pe două entităţi ju­ridice, Man­power Ro­mânia şi Manpower HR.

Cei mai mari zece jucători de pe piaţa de recrutare şi muncă temporară au afaceri cumulate de peste un miliard de lei, iar liderul pieţei a rămas anul trecut subsidiara locală a elveţienilor de la Adecco.

În prezent, peste 50.000 de angajaţi din Ro­mânia lucrează în regim temporar, piaţa cunoscând o creştere accelerată mai ales în perioada de criză, ca urmare a nevoii com­paniilor de a avea structuri de personal mai flexibile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.