STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Servicii & Comert & Logistica, Constructii & Imobiliare

Mallul Promenada de 135 mil. euro se deschide în cinci luni

Deocamdată, proiectul este finalizat in proportie de 75%. În cinci luni însă proiectul de 135 mil. euro dezvoltat de Raiffeisen Evolution ar trebui să prindă viaţă, iar austriecii mizează pe circa 70.000 de „corporatişti“ care vor lucra în zonă.

Mallul Promenada are un grad de preinchiriere de 90%pentru spatiile cu o suprafata inchiriabila cumulata de 38.000 de metri patrati, iar mai bine de jumatate din suprafata este ocupata de zece companii sau grupuri de retaileri, printre care Peek & Cloppenburg, Inditex (Zara), C&A, H&M, Flanco sau Billa.

Desi mallul este situat oarecum la intersectia a trei zone importante din Bucuresti- Pipera, Baneasa si Floreasca-Dorobanti-Primaverii-Herastrau, unde veniturile celor care locuiesc aici sunt peste media Capitalei, acesta nu va fi un mall doar entru consumatorul monden. Studiile arata ca 80% din retail este realizat de consumatorii de branduri de pe palier normal de pret. Luxul suferind in Romania din cauza costurilor mai ridicate decat in strainatate, inclusiv pe fondul unui TVA de 24%.

Un element important al mallului vor fi cele peste 20 de cafenele, restaurante si unitati fast-food care ar trebui sa devina principala optiune pentru masa de pranz a angajatilor companiilor din apropiere.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.