STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Cercetare & Edu & Marketing & Media, Stiinta & Tehnologie, Sanatate & Farma

L’Oréal lansează prima tehnologie care măsoară pH-ul pielii

Conform unor dermatologi, aciditatea ridicată a pielii este bună, deoarece crează ceea ce se numește o “mantie acidă”, care ne protejează de baterii și ciuperci. Problema identificată de L’Oréal este dificultatea cu care poate fi realizată acest test.

Sursă: VentureBeat / My Skin Track

La Târgul de Electronice pentru Consumatori – Consumer Electronics Show (Las Vegas), compania franceză a prezentat tehnologia și aplicația aferentă ce poate măsura aciditatea pielii – My Skin Track pH – dezvoltată în parteneriat cu bradul său de îngrijire a pielii, La Roche-Posay.

L’Oréal afirmă că a lucrat cu Epicore Biosystems pentru a dezvolta tehnologia, care se bazează pe microfluide – studiul manipulării și controlului fluidelor.

Tehnologia My Skin Track pH este prima care captează cantități infime de transpirație din porii pielii prin microcanale, pe care o folosește pentru a oferi rezultatul în 5-15 minute.

L’Oréal intenționează să realizeze o serie de studii, în parteneriat cu universitatea Northwestern, privind conexiunea dintre pH-ul pielii și condiții dermatologice, de genul acneei. Până atunci, My Skin Track pH va fi disponibil doar prin câțiva distribuitori La Roche-Posay din SUA.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.