STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Telecom & IT-C & Online, Start-Upuri

Lion Sound Technology, aplicatia castigatoare la ZF Mobilio 2015

sigla Lion Sound TechnologyLion Sound Technology (LST), start-up local care a dezvoltat un software pentru redarea sunetului 3D, a strans cele mai multe voturi din partea investitorilor si participantilor la ZF Mobilio 2015, fiind desemnat castigatorul sesiunii de pitching din cadrul evenimentului dedicat echipamentelor si solutiilor mobile.

Premiul consta in promovare in valoare de 10.000 de euro in reteaua Mediafax Group, iar la concurs au participat in total noua aplicatii mobile dezvoltate de firme locale – SafeDrive, MyCityMall (S.C. Panoramic Solutions SRL), Agenda Visurilor (Soft­Expert Mobility), Felicitaro, Vound, Swapr, Mobile Customer Enrollment (Star Storage), Parking Plus şi Lion Sound Technology.

Lion Sound Technology ofera utilizatorilor posibilitatea de a asculta muzica, de a se uita la un film sau de a juca un joc, avand la dispozitie aceeasi calitate a sunetului la castile audio la fel ca aceea redata de sistemele de tip „surrounding“. Ast­fel, prin intermediul unei aplicatii mobile, utilizatorii pot transforma sunetul stereo redat de castile audio in sunet 3D. Practic, utilizatorii nu mai aud doar stereo, ci sunetul ii înconjoara.

Pe locurile doi si trei s-au clasat start-up-urile Fe­li­­citaro – aplicatie ce permite trimiterea pozelor facute cu smartphone-uri sub forma de carti postale – si Vound, o retea de socializare axata pe voce, nu pe scris sau fotografii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.