STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Telecom & IT-C & Online, Start-Upuri

Life Box, aplicatie pentru albume foto creata de trei tineri romani si finantata din Marea Britanie

aplicatie LifeboxO echipa de trei tineri, formata dintr-un inginer, Ovidiu Naclad, un economist, Radu Oprea, si un absolvent de arte plastice, Sec­tia foto-video (fotograf profesionist), Dra­gos Bardac, a dezvoltat o aplicatie web care permite utilizatorilor sa creeze albume foto private, pe care le pot distribui cu usurinta prietenilor.

Aplicatia Life­box poate fi accesata de pe orice dispozitiv mobil sau PC si fara crearea unui cont.

Site-ul Lifebox.mobi a fost lansat la sfarsitul lui 2014, iar pana in prezent, prin intermediul acestuia s-au distribuit 28.000 de fotografii, intre aproape 5.000 de utilizatori.  „Toata cresterea a fost organica, nu am investit deloc bani in reclama. (…) Utiliza­torii sunt foarte diferiti, de la tineri de 14 ani pana la o bunica de 72 de ani. Cei mai multi utilizatori sunt din Marea Britanie, Taiwan si SUA”, a afirmat Radu Oprea pentru ZF.

Oprea a lucrat inainte in sistemul bancar, mai exact a demisionat din functia de regional treasury sales dealer din cadrul OTP Bank, dupa ce in iunie 2014, start-up-ul Lifebox a fost acceptat in programul de preaccelerare MVP Academy destinat start-up-urilor de tehnologie.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.