STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Telecom & IT-C & Online, Electronice & Gadget

Apple a lansat iPhone 5C şi iPhone 5S

Compania Apple a lansat la sediul central din Cupertino din California noile dispozitive Phone 5C şi iPhone 5S, precum şi sistemul de operare iOS 7.

sursa: realitatea.net
sursa: realitatea.net

Prezentarea noilor produse a fost coordonată de către Tim Cook, CEO Apple, care a anunţat planurile companiei de a-şi extinde reţeaua comercială în peste 100 ţări până la sfârşitul anului 2013.

Noile smartphone-uri vor ajunge în magazine începând din 20 septembrie. Preţurile la iPhone 5S, cu abonament pe doi ani: 16GB – 199 de dolari, 32GB – 299 de dolari şi 64GB – 399 de dolari. Preţurile vor fi 99 dolari versiunea cu capacitate de stocare internă de 32 GB şi 199 de dolari versiunea cu 64 GB. Ambele preţuri sunt valabile pentru abonamente pe doi ani.

IPHONE 5S va avea un cititor de amprente, intitulat Touch ID. Cititorul de amprente scanează la 360 de grade și poate reține amprentele de la mai multe degete.

 

Cititorul de amprente este integrat în butonul de Home și înlocuiește tradiționalul cod de securitate. De asemenea, cititorul de amprente va putea înlocui parola contului de App Store.  Produsul este disponibil în culorile alb, albastru, roz, galben şi verde.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.