STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, LIFE-STYLE & HOBBY, Agricultura & Agro-Food, EUROPA, Vacanta & Calatorii, Muzee & Expozitii, Turism

La Cite du Vin, parc tematic in Bordeaux

Un nou parc tematic a fost inaugurat pe 1 iunie in orasul francez Bordeaux, iar acesta se anunta o surpriza totala pentru iubitorii vinurilor nobile produse in regiune, conform Extravaganzi.

citeduvinsudouest1Inaltat pe verticala si invelit in sticla, Parcul La Cite du Vin iti ofera o priveliste superba asupra vechii asezari din Aquitania. Dar atentia asupra panoramei iti va fi cu siguranta distrasa in momentul in care vei incepe sa colinzi prin cele 20 de sali tematice care iti vor dezvalui istoria si secretele fabricarii vinului.

Poti participa la degustari de vinuri, dar la fel de bine te poti inscrie la un curs educational pentru degustatori, iar restaurantul din incinta si barul cu peste 50 de sortimente de vin te asteapta oricand sa te relaxezi.

Muzeul are si un canal destinat plimbarilor cu barca, iar calatoria te va purta printr-o galerie dedicata podgoriilor din toata lumea. La capatul ei, un butic cu vinuri te vanzare te indeamna sa alegi din cele 80 de licori atent selectionate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.