STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Servicii & Comert & Logistica

Integer.pl, al doilea mare operator poştal din Polonia, va instala 500 de terminale pentru ridicarea coletelor în România

Integer.pl, al doilea mare operator poştal din Polonia, va monta în România 200 de terminale stradale electronice pentru ridicarea coletelor până la sfârșitul lui 2013 și alte 300 în 2014, conform unui comunicat al grupului.

Sursă: www1.integer.pl
Sursă: www1.integer.pl

„Compania urmăreşte să asigure prezenţa InPost în cele mai importante oraşe din România. În prezent, Integer.pl Group este în faza finală de negociere a parteneriatelor strategice cu operatori locali care să asigure serviciile de curierat asociate alimentării automatelor”, se arată în comunicat

Automatele InPost permit ridicarea 24/24 a cumpărăturilor comandate online, ele fiind montate în zone publice cu trafic ridicat, precum centre comerciale, supermarket-uri, staţii de metrou, benzinării şi altele.

Clienții care vor alege livrarea prin InPost vor putea monitoriza procesul de livrare şi primi notificări prin sms şi e-mail la sosirea pachetului. Pentru a putea deschide caseta, cliențiilor li se va furniza un cod.

„Sistemul eficientizează logistica de transport prin reducerea distanţelor parcurse de către curieri, ceea ce face ca InPost să ofere o alternativă mai ieftină la livrarile actuale”, se mai spune în comunicat.

Expansiunea Integer:pl în Romania face parte dintr-un plan amplu de dezvoltare şi investiţii la nivel european de 300 milioane de euro.

„Compania îşi continuă dezvoltarea simultan şi pe alte pieţe. Grupul Integer.pl derulează cea mai amplă extindere în afara Poloniei din istoria companiei. În prezent, peste 2.400 de automate pentru colete sunt disponibile în diverse modele la nivel mondial şi doar anul acesta vor fi amplasate alte 2.000 de unităţi. Automatele InPost sunt disponible în 14 ţări din lume, respectiv Polonia, Arabia Saudită, Australia, Brazilia, Chile, Marea Britanie, Irlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Ucraina, Rusia, Cipru, Slovacia şi Cehia”, a declarat Rafał Brzoska, directorului general al Integer.pl Group.

Integer.pl Group este listat din 2007 la Bursa din Varşovia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.