Industrie Prelucratoare, Constructii & Imobiliare

AdePlast a finalizat investiția totală de 16 mil. € de la Roman

images (9)

AdePlast a inaugurat, la Roman, o nouă fabrică de polistiren în urma unei investiții de 3,7 milioane de euro, cu o capacitate de producție de 700.000 metri cubi pe an.

“După ce acum două săptămâni am finalizat platforma industrială de la Oradea, am reușit să finalizăm și cea de-a doua platformă din portofoliul nostru industrial, formată dintr-o fabrică de adezivi și una de polistiren. Investiția totală în obiectivul de la Roman a fost de 16 milioane de euro”, declara Marcel Barbuț, proprietarul și CEO-ul AdePlast.

Toate fabricile ale AdePlast din Oradea, Roman și Ploiești cumulează o capacitate de 2.250.000.

Fabrica, una dintre cele mai moderne facilități de producție de polistiren din Europa va deservi cu precădere zona Moldovei, dar va susține și exporturile către Republica Moldova, Ucraina și țările arabe.

“Dezvoltarea noastră industrială nu se oprește aici. Mai avem programate investiții în acest an, cea mai apropiată fiind fabrica de vopsea care se afla acum în pregătire la Ploiești”, a adăugat antreprenorul român.

Compania AdePlast este specializată în producția de adezivi, mortare uscate, vopsea și polistiren expandat, având fabrici la Ploiești, Oradea și Roman.

Principalii concurenți ai AdePlast pe piața locală sunt Henkel (Ceresit), Baumit sau Duraziv (adezivi) și Arcon, Austrotherm sau Issospor (polistiren).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.