STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Constructii & Imobiliare

Încep lucrările la cea mai înaltă clădire de birouri din România, la Timișoara

La Timișoara încep lucrările la cea mai înaltă clădire de birouri din România, care va avea o înălțime de 155 de metri și 27 de etaje, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Iulius Mall Timișoara, compania Iulius va începe lucrările la cel de-al patrulea imobil office din totalul de şase pe care le va include proiectul mixt Openville Timişoara. Cu o înălţime de 155 de metri şi 27 de etaje, United Business Center 0 (UBC 0) va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România.

Proiectul Openville se construieşte, în prezent, în proximitatea Iulius Mall Timişoara şi, prin cei 130.000 mp de spaţii de birouri pe care îi va crea, va deveni principalul pol de business din vestul ţării.

Potrivit reprezentanților companiei Iulius, lucrările la UBC 0 au început cu organizarea de şantier, iar prima etapă de construcţie va consta în consolidarea terenului, cu peste 280 de piloţi foraţi. Termenul estimat de livrare pe piaţă pentru UBC 0 este ultimul trimestru din 2019.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.