STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Turism

Happy Tour Group, afaceri de 94 mil. euro, in 2015, in Romania

happy_tourHappy Tour Group, unul dintre cei mai mari jucatori din industria turismului, a atins o cifra de afaceri, anul trecut, de 94 mil. euro, in conditiile in care numarul clientilor de business a crescut cu 23% fata de 2014.

Segmentul de business travel reprezinta o parte semnificativa din activitatea Happy Tour Group in Romania, ceea ce explica si cresterea pe acest segment de 23% in 2015 fata de 2014, potrivit datelor companiei. Grupul furnizeaza servicii de calatorie catre companii din domenii precum comunicatii, retail, energie, FMCG, auto sau agricultura.

Numarul turistilor de leisure a fost cu 20% mai mare, anul trecut, fata de 2014, cei mai multi alegand destinatii precum Turcia, Grecia si Spania. Charterele efectuate de turoperatorul gruplui, Prestige Tours, au inregistrat in 2015 un grad de ocupare de 93%.

CEO-ul Happy Tour Group, Javier Garcia del Valle, afirma ca, in ultimii ani, compania a investit milioane de euro in technologie, fapt ce a determinat o crestere semnificativa a afacerii. Astfel, rezervarile online in cadrul grupului au crescut in 2015 cu peste 250%, estimarile pentru 2016 vizand o majorare de cateva zeci de procente.

Si in 2016, motorul business-ului agentiei de turism va fi tot segmentul de business, care a crescut, anul trecut, cu 16% comparativ cu 2014. La jumatatea lui 2015, grupul a decis majorarea capitalului social al Happy Tour, la peste 3 milioane de euro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.