STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Politica cu impact economic, INTERNATIONAL

Guşă: Iohannis să îşi asume un rol de mediator, iar modelul Băsescu să fie îngropat adânc şi definitiv cu lespezi de beton peste el

Image result for cozmin gusa

România trebuie să lege, în 2017, un parteneriat strategic cu unul dintre statele majore ale UE, Fraţa sau Germania. Noul an sună mai bine pentru Franţa, crede consultantul politic  Cozmin Gușă.
„E şansa României. Vom avea o mare ofensivă a Poloniei în 2017 pe plan regional, care ar putea să facă mult permisivă o ofensivă a României. De ce trebuie să ţină cont România: marele sultan Erdogan va fi subordonat pentru că nici America, nici Rusia nu îl vor mai lăsa să se joace în curtea şcolii. Multe lucruri se vor schimba în 2017, dacă Turcia va rămâne cu un un lider emasculat sau poate cu un alt lider, iar rolul României va creşte la Marea Neagră. O putem face doar dacă avem un partener solid în Europa şi o pace internă, nu un război. Asta înseamnă ca Iohannis să îşi asume un rol de mediator şi în fine ca modelul Băsescu să fie îngropat adânc şi definitiv cu lespezi de beton peste el”, susţine Guşă.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.