STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, HR & DEZVOLTARE PERSONALA, Telecom & IT-C & Online, Recrutare & Head-Hunting

Grupul britanic SCC tinteste dublarea angajatilor la 2.000, in 3 ani

grupul SCCGrupul Specialist Computer Centres (SCC) din Marea Britanie, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii si solutii IT in regim outsourcing, are in plan sa ajunga la 2.000 de angajati in Romania, in urmatorii trei ani.

Reprezentantii grupului in Romania spun ca rata anuala de crestere a numarului de salariati este stabilita la 30%, potrivit ZF.

Avand in vedere aceasta politica, SCC Romania estimeaza ca va ajunge la un numar de 2.000 de angajati, in ur­matorii trei ani. Desi a fost infiintata in ur­ma cu zece ani la Iasi, compania nu a fost mediatizata, in sensul ca bri­ta­nicii s-au dezvoltat discret pe plan local, ajungand in prezent la circa 1.000 de angajati in doua centre – la Iasi, 600, si la Bacau, unde sunt 400.

„In 2015 am facut peste 200 de angajari externe in toate departa­men­tele. Punem insa accent foarte mare si pe recrutarea in­terna. Pozitiile de team leader sau cele de mid­dle-management sunt  scoase prima oara la concurs in­tern si abia apoi pe canalele de recrutare externa”, a precizat Adina Tapalaga, directorul general al SCC Services Romania pentru ZF.

Grupul SCC urmareste extinderea in Romania, fiind posibil sa deschida centre noi si in alte orase, nu doar sa se dezvolte la Iasi si Bacau. Afacerile SCC Services Romania s-au ridicat la 11 milioane de euro, in anul fiscal incheiat in martie 2015.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.