STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Telecom & IT-C & Online

Google dezvoltă o consolă de jocuri şi un ceas cu sistem Android

Conform Wall Street Journal, Google pregătește o consolă de jocuri video şi un ceas bazate pe sistemul de operare Android, compania încercând să-şi diversifice oferta de gadget-uri dincolo de smartphone-uri şi tablete. Google speră astfel să atace produse similare care ar putea fi lansate de Apple, au precizat surse apropiate situaţiei. Google vrea să creeze noile produse cu resurse proprii şi, de asemenea, să le comercializeze prin propriile canale.

Sursă: stream.wsj.com
Sursă: stream.wsj.com

Google anticipează că Apple va lansa o consolă de jocuri video odată cu noua versiune a sistemului Apple TV. Astfel, Google se pregăteşte de asemenea să lanseze o nouă versiune a „sferei” Nexus Q, dispozitivul prezentat anul trecut, dar care nu a mai ajuns la vânzare pentru publicul larg, au adăugat sursele apropiate companiei. Nexus Q, echipată de asemenea cu Android, este un gadget de sufragerie specializat în redarea de conţinut media de pe internet.

Contactaţi de WSJ, reprezentanţii Google şi Apple au refuzat să comenteze informaţiile.

Google va lansa în această toamnă următoarea versiune a sistemului Android, principalele îmbunătăţiri fiind destinate smartphone-urilor ieftine, populare în statele emergente, au afirmat alte surse. Odată cu noua versiune a Android, Google vrea să extindă agresiv gama de produse echipate cu sistemul de operare, vizând inclusiv electrocasnice mari, precum frigidere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.