STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, PIETE FINANCIARE, Telecom & IT-C & Online, Finantari UE & Granturi

Google acorda granturi de pana la 50.000 de dolari, in cadrul RISE Awards 2015

Google siglaGoogle anunta acordarea de finantari de pana la 50.000 de dolari pentru organizatii din intreaga lume, inclusiv din Romania, in vederea derularii de programe menite sa inlesneasca accesul fetelor, minoritatilor si elevilor cu situatii economico-sociale precare la educatia in domeniul stiintelor informatice.

Inscrierile pentru editia 2015 a programului RISE Awards, se pot face in perioada 18 august-30 septembrie 2014, potrivit comunicatului de presa, preluat de Agerpres. Valoarea granturilor acordate de Google se situeaza intre 15.000 si 50.000 de dolari, iar partenerii selectati in cadrul programului sunt organizatii care promoveaza informatica, prin activitati extra-curriculare.

In cursul acestui an, un numar de 42 de organizatii din intreaga lume, printre care si Romania, au primit granturi in cadrul RISE Awards, pentru programe, precum cluburi de programare in Europa sau tabere pentru dezvoltatori in Africa Sub-Sahariana. In aprilie 2014, toti partenerii RISE Awards au participat la o intalnire internationala, care a avut ca obiectiv intarirea colaborarii intre organizatii si impartasirea de resurse.

Google este un lider global in tehnologie, care are ca obiectiv imbunatatirea modului in care oamenii acceseaza si utilizeaza informatia. Inovatiile aduse in cautarea online si publicitate au facut din Google un domeniu de referinta pe Internet si una dintre cele mai cunoscute marci din lume.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.