STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, PIETE FINANCIARE, Telecom & IT-C & Online, M&A & VentureCapital & Private Equity

Google a achiziționat SlickLogin, specializată în producerea de parole cu sunete

Compania israeliană SlickLogin, specializată în producerea de parole de conectare pe internet, securizate prin sunete, a anunţat luni că a fost cumpărată de grupul american Google, transmite Mediafax.

Grupul Google nu a oferit deocamdată detalii despre această achiziţie.

slickloginCu ajutorul acestui sistem, proprietarii de telefoane inteligente vor putea să îşi folosească dispozitivele pentru a-şi confirma identităţile, în loc să scrie parole de conectare pe site-urile pe care le consultă.

Un computer emite sunete ce nu pot fi auzite de urechea umană, dar care sunt captate de telefonul inteligent care, la rândul său, permite accesul pentru utilizator.

„Trebuie doar să vă puneţi telefonul în apropiere de laptopul sau tableta voastră şi vă veţi conecta”, au explicat reprezentanţii acestei companii tinere, al cărei produs principal nu a fost încă lansat pe piaţă.

„Am creat SlickLogin pentru că măsurile de securitate au devenite prea complicate”, au declarat cei trei membri fondatori ai acestui start-up israelian.

Compania SlickLogin are sediul la Tel Aviv. Creatorii săi spun că au dobândit deja o experienţă considerabilă lucrând într-o unitate specializată în securitatea cibernetică din cadrul armatei israeliene.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.