STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, MACROECONOMIE, Telecom & IT-C & Online, ISD - FDI & Investitii & Parcuri Industriale, Recrutare & Head-Hunting

Fitbit lansează în București cel mai mare birou de cercetare-dezvoltare din Europa și face angajări

Producătorul american de dispozitive inteligente pentru măsurarea activităţilor sportive și de educație fizică Fitbit și-a deschis joi biroul din București, cel mai important proiect de cercetare și dezvoltare deținut în Europa. Fitbit va face și angajări, au precizat reprezentanții companiei, informeaza Mediafax.

Biroul din România va desfășura activităţi complexe precum management, design şi software engineering pentru toate produsele companiei.

Deschiderea biroului din România succede achiziția de către compania americană a producătorului local de ceasuri inteligente Vector Watch, tranzacție ce a avut loc la sfârșitul anului 2016.

În prezent, compania are peste 20 de tipuri de poziții deschise în vederea angajări de personal, Fitbit căutând pentru biroul din București tineri care doresc să se specializeze în activități precum firmware engineering, software development, product management, design si nu numai. Sunt deschise, totodată, poziții pentru specialiști IT cu experiență, care să susțină dezvoltarea tehnică a produselor Fitbit la nivel global.

„Ne dorim ca prin produsele Fitbit să producem un impact puternic și să milităm pentru un stil de viață cât mai sănătos. Suntem încântați să lucrăm alături de echipa din București și să dezvoltăm proiecte tehnologice avansate, care să îmbunătățească viețile oamenilor”, a menționat Eric Friedman, CTO Fitbit.

În cadrul companiei din București se regăsesc toate departamentele care asigură dezvoltarea de produse performante și inovatoare, de la dezvoltare de produs, până la design și cercetare. Alături de acestea se găsesc o multitudine de discipline de dezvoltare software, de la firmware, la mobile și cloud.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.