STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, LIFE-STYLE & HOBBY, Cercetare & Edu & Marketing & Media, Competitii & FanClub, Constructii & Imobiliare

FC Barcelona investește 600 mil. euro in modernizarea stadionului

Clubul FC Barcelona a prezentat oficial, joi, proiectul de modernizare a arenei Camp Nou. Licitatia pentru lucrarile de modernizare a fost castigata de Nikken Sekkei, un arhitect japonez care are in portofoliu arenele din orasele Niigata, Saitama, Tokyo si Osaka, scrie Mediafax.

FC BarcelonaIncepand din sezonul 2021-2022, FC Barcelona va avea un stadion ultra-modern. Proiectul de modernizare a arenei Camp Nou a fost prezentat oficial joi, intr-o festivitate la care au luat parte fosti si actuali jucatori ai Barcelonei.

Costurile de modernizare a arenei Camp Nou, dar si al intregului complex se ridica la 600 de milioane euro, iar castigatorul proiectului a fost Nikken Sekkei, un arhitect japonez care si-a pus amprenta asupra arenelor japoneze din orasele Niigata, Saitama, Tokyo si Osaka.

60% din investitie va fi folosita catre arena Camp Nou, 15% catre sala de sport, Palau Blaugrana, 4% catre stadionul de antrenament, Mini Estadi, iar restul banilor vor fi folositi pentru lucrari de modernizare a complexului.

Lucrarile de modernizare a arenei Camp Nou vor incepe in mai 2017 si se vor termina in februarie 2021. In prezent, stadionul are o capacitate de 99 000 de locuri, insa aceasta va fi marita la 105 000 de locuri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.