STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Turism

FAPT: Situaţia tensionată din vestul Europei determină creşteri în vânzarea de turism românesc

Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) afirmă că situaţia tensionată din vestul Europei determină creşteri în vânzarea de turism românesc, reprezentanţii acesteia aşteptându-se la un grad foarte bun de ocupare a unităţilor turistice în perioada sărbătorilor de iarnă, transmite Mediafax.

Asociatiile-de-turism-denunta-Primaria-Capitalei--Promovarea-turistica-este-falsaReprezentanţii FAPT au afirmat, într-un comunicat de presă, că în ultimele zile s-a remarcat o creştere consistentă a cererii de vacanţe şi weekend-uri în destinaţiile româneşti.

„Situaţia tensionată din vestul Europei şi campaniile tot mai vizibile de promovare derulate de către FAPT, prin asociaţiile de promovare locale, precum «Vacanţă în ţara mea», determină creşteri în vânzarea de turism românesc. (…) Estimăm un grad foarte bun de ocupare în locaţiile turistice româneşti pentru sărbătorile de iarnă”, a spus preşedintele FAPT, Corina Martin.

Potrivit acesteia, Transilvania şi Bucovina sunt cele mai solicitate destinaţii, iar pentru minivacanţa de 1 Mai în topul vânzărilor se află Valea Prahovei şi zona Bran – Moieciu-Râşnov.

„Vânzările sunt în certă creştere şi asta ne bucură. Pentru 2016, estimăm o creştere de 20 la sută a vânzărilor în destinaţiile româneşti, având în vedere că intră în circuit şi tichetele de vacanţă”, a adăugat Corina Martin.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.