STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, PIETE FINANCIARE, Finante & Servicii Profesionale, Asigurari & Pensii Private

Familia Voiculescu iese din afacerea Millenium Insurance Broker

Familia Voiculescu iese din acționariatul companiei de brokeraj MilleniumInsurance Broker, vânzând 87% din acțiuni către șase persoane fizice, printr-o tranzacție în valoare de 814000 de euro, a precizat, pentru MEDIAFAX, Ștefan Prigoreanu, CEO Millenium Insurance Broker.

“Există o tranzacție care este confidențială și așteaptă avizul Autorității de Supraveghere Financiară. Familia Voiculescu se retrage cu totul din această afacere. Fiindcă familia Voiculescu era acționară prin Grupul Industrial Voiculescu și compania Grivco, dar și prin Fundația „Dan Voiculescu” pentru Dezvoltarea României. Se vinde nu doar ceea ce deținea Grivco, ci și participația deținută de fundație, adică în total, circa 87% din acțiuni”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ștefan Prigoreanu, CEO al companiei de brokeraj Millenium InsuranceBroker.

Prigoreanu a confirmat că este vorba despre o tranzacție în care sunt implicate șase persoane fizice, printre care și el, valoarea acesteia fiind de aproximativ 814.000 de euro.

Persoanele fizice care vor achiziționa acțiunile sunt: Dorin Ivașcu, acționar și director general al Romanian Airport Services și Regional Air Services, Vladimir Merlă, un om de afaceri din Constanța, Alin Angheluță, profesor la ASE, Ion Alexandru, proprietarul Simple Idea V.M.M. SRL, Tudor Dimofte, acționar și administrator al mai multor companii din sectorul imobiliar și logistic și Ștefan Prigoreanu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.