STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Turism

Eurolines tinteste afaceri de 100 mil. euro, in 2015

Dragos AnastasiuOmul de afaceri Dragos Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, cu afaceri de 90 milioane de euro, in 2014, din turism si transportul de persoane cu autocarul, sustine ca grupul de firme pe care il conduce va ajunge, in 2015, la afaceri de 100 milioane de euro.

„In 2014 am atins 90 milioane de euro pe grup, cu o crestere de 30% per total. Anul acesta implinim 20 de ani de activitate si ne-am propus sa realizam o cifra de afaceri de 100 milioane de euro”, a declarat Dragos Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, pentru ZF.

Grupul Eurolines si-a atins tintele in 2014, an in care s-a dezvoltat, dupa cum afirma Dragos Anastasiu, in pofida unei piete ce nu a avut nimic spectaculos, iar in­dustria turismului a inregistat o crestere nesemni­fi­ca­tiva de 2-4%. „Noi am reu­sit sa crestem mai mult, asta insemnand ca piata incepe sa se con­so­li­deze”, concluzioneaza omul de afaceri.

In ceea ce priveste perspec­ti­vele pe 2015 in turism, Anastasiu a precizat ca tendinta actuala este aceea de a nu mai propune destinatii spectacu­loase cu plecare din Bucuresti, ci destinatii cu plecare si din alte orase ale tarii, cum ar fi Bacau sau Cluj. Acesta a afirmat ca in topul destinatiilor cautate de romani se afla Grecia, cu 50% din volumul de vanzari, urmata de Antalya si de Spania.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.