STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Finante & Servicii Profesionale, Asigurari & Pensii Private

Eurolife ERB România înregistrază o creștere cu 15% a profitului operațional

Eurolife Asigurări de Viaţă şi Eurolife ERB Asigurări Generale, companii ce reprezintă Eurolife ERB Insurance Group în România, raportează un profit net de 4 milioane de lei, o creştere de 15% a profitului operațional și o creştere de 28% a investiţiilor, informează un comunicat al companiilor, conform Mediafax.

„Ne-am orientat către modernizarea şi consolidarea infrastructurii IT, dar şi spre achiziţia unor noi soluţii tehnice prin care putem dezvolta în mod sustenabil noi canale de distribuţie şi noi servicii – toate perfect adaptate epocii digitale şi pliate pe exigenţele clienţilor noştri“, a spus Anita Niţulescu, CEO Eurolife ERB Asigurări.

Asigurările de accident şi asigurările de viaţă au fost segmentele cele mai atractive pentru clienţi în 2016., compania a înregistrat un trend ascendent faţă de anul 2015 în zona produselor din segmentul de protecţie, cu o creştere de 13% raportată la portofoliul existent de clienţi, şi cu 27% în privinţa clienţilor noi. Clienţii au achiziţionat cu 25% mai multe poliţe care acoperă riscul de accident şi cu 30% mai multe poliţe de asigurare de viaţă ce au inclusă o componentă de economisire.

„Strategia noastră pentru anii următori vizează dezvoltarea canalelor alternative de distribuţie, unde un rol important îl are digitalizarea serviciilor financiare, dar şi dezvoltarea constantă a produselor şi serviciilor în deplină concordanţă cu nevoile şi standardele clienţilor noştri“, a adăugat Anita Niţulescu.

Eurolife ERB Group a înregistrat prime în valoare de 498 milioane euro în pieţele din Grecia (ţara de origine a grupului) şi România, însemnând o creştere cu 62% faţă de anul 2015. În România, Eurolife ERB Asigurări de Viaţă şi-a consolidat poziţia în top 10 companii de profil.

Eurolife ERB România este partener al Bancpost, subsidiară a Eurobank, ce oferă poliţe de asigurări de viaţă şi non-viaţă în exclusivitate prin bancassurance, acoperind un portofoliu complex de riscuri: asigurări de viaţă, asigurări de invaliditate, asigurări de şomaj, asigurări de imobil, asigurări de accidente, asigurări de răspundere civilă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.