STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Finante & Servicii Profesionale, Consultanta de Management & Financiara & Strategie

Ensight Management Consulting intra reteua de consultanta NextContinent


EnsightManagement_NextContinentEnsight Management Consulting
se alatura  NextContinent, o retea internationala de firme de consultanta, independente si de sorginte europeana, extinzandu-se astfel pe piata de consultanta din Europa.

Membri fondatori ai Next Continent sunt zece firme de consultanta din Belgia, Franta, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Romania, Spania – cu birouri si in Austria, America Latina, America de Nord si Africa.

Reteaua este structurata in jurul cunoasterii aprofundate a sectoarelor economice si comunitatilor de afaceri, numarand 1.000 de consultanti.

Obiectivul retelei este sa devina noua referinta de consultanta pentru companiile publice si private.

 

“Experienta noastra internationala a demonstrat ca serviciile de consultanta trebuie sa fie perfect adaptate nevoilor si cerintelor companiilor din fiecare tara, in ceea ce priveste metoda, cultura manageriala si filosofia de actiune”, a declarat Francis Rousseau, Presedintele retelei. NextContinent ofera o abordare locala a pietei, specifica pentru cultura fiecarei tari. “A fi cetatean al retelei NextContinent inseamna a alege independenta si oamenii ca si valori de baza”,a adaugat Francis Rousseau.

“Imbinam cunostintele cu abilitatile, experienta internationala cu expertiza locala si cei mai buni oameni cu instrumente si metode verificate, cu scopul de a furniza solutii personalizate pentru transformari complexe ale afacerilor. Echipa noastra multi-disciplinara de consultanti a desfasurat proiecte de succes la nivel international, atat pentru companii private, cat si pentru institutii publice. Clientii care au avut incredere in serviciile noastre sunt companii importante din diferite industrii: energie si utilitati, servicii bancare si financiare, produse industriale, retail si distributie, IT&C, farmaceutice si servicii medicale”, a mentionat Roland Teufel, Partener in cadrul Ensight Management Consulting.

Videoclipul de mai jos ilustreaza crearea noului brand de consultanta – NextContinent:

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.