STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Servicii & Comert & Logistica, Telecom & IT-C & Online

eMAG preia Fashion Days

sigla eMageMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de preluare a retailerului online Fashion Days, dupa cum scrie Ziarul Financiar.

In mai 2015, compania va depune o solicitare catre autoritatile de reglementare a concurentei privind preluarea controlului asupra Fashion Days, companie detinuta de fondul de investitii Naspers.

Fashion Days este cea mai mare destinatie de shopping online din Romania si Europa de Est, parte a grupului Naspers. Celor peste 8 milioane de utilizatori, Fashion Days le ofera zilnic mai mult de 200.000 de produse, 100% originale de la peste 500 branduri internationale. Odata cu preluarea fashion days de catre Naspers, biroul central va fi mutat la Bucuresti.

„Este un moment important in dezvoltarea eMAG si vom aduce beneficii importante tuturor clientilor nostri. Oamenii din spatele Fashion Days pun foarte multa pasiune, sunt foarte talentati, si ne dorim ca impreuna cu experienta in comert online a colegilor din eMAG sa ne dezvoltam mai repede in regiune”, spune Iulian Stanciu, actionar si director general eMAG.

De aceasta tranzactie vor beneficia ambele companii: Fashion Days isi va continua dezvoltarea cu ajutorul strategic din partea eMAG, iar eMAG va beneficia de expertiza in fashion, parteneriate strategice si baza de clienti a Fashion Days.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.