STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, MACROECONOMIE, Servicii & Comert & Logistica, ISD - FDI & Investitii & Parcuri Industriale

eMAG investește 300 milioane lei într-un depozit în Giurgiu, cel mai mare din Sud-Estul Europei

eMAG investește 300 de milioane de lei într-un depozit de 120.000 mp, care va fi construit în județul Giurgiu și va avea o capacitate de 3 milioane de produse, urmând să fie finalizat până în 2019, potrivit unui comunicat de presă emis miercuri de companie, informează Mediafax.

Depozitul reprezintă prima etapă dintr-un plan de investiții pe termen lung, care va duce la crearea a peste 4.000 de locuri de muncă

„Noul depozit va susține creșterea rapidă a eMAG ca brand românesc la nivel regional și va îmbunătăți procesele logistice legate de produsele voluminoase. Investiția pe care o facem va genera numeroase beneficii pentru comunitatea locală și va ajuta la dezvoltarea zonei prin deschiderea unui număr mare de locuri de muncă, iar clienții eMAG vor beneficia de servicii de livrare mai bune. Este cea mai mare investiție a eMAG de până acum și ne propunem să o finalizăm până la începutul anului 2019,” a declarat Iulian Stanciu, directorul general al eMAG.

Depozitul va fi dedicat produselor voluminoase medii și mari (televizoare, mașini de spălat, frigidere, aspiratoare etc.) și va avea o capacitate de 3 milioane de unități, fiind cel mai mare depozit de acest tip din Sud-Estul Europei. Pe lângă spațiul de depozitare, o bună parte din investiție a fost alocată pentru tehnologia de sortare automatizată și predare. Astfel, depozitul va fi dotat cu rafturi de stocare a produselor, un sistem automatizat de benzi conveioare și sortere automatizare. În vârful de activitate, 200 de camioane cu marfă vor putea fi încărcate zilnic la depozit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.