STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, MACROECONOMIE, Industrie Prelucratoare, ISD - FDI & Investitii & Parcuri Industriale

Eckerle Automotive din Cluj a încheiat 2016 cu afaceri de 40 mil. euro și țintește +19% în 2017

Furnizorul de componente auto Eckerle Automotive, subsidiara locală a grupului german Eckerle, estimează pentru acest an afaceri de 212,8 mil. lei (46,7 mil. euro), mai mult cu 19% faţă de anul trecut, conform cal­culelor ZF pe baza datelor trans­mise de companie şi a informaţiilor de la Ministerul Finanţelor.

Compania Eckerle Automotive a încheiat anul 2016 cu afaceri totale de 179,4 mil. lei (circa 40 mil. euro), iar în primele şase luni din acest an a realizat o cifră de afaceri de 97,5 mil. lei (21,4 mil. euro), în creştere cu 11% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În primele şase luni din 2016, compania a avut afaceri de 87,8 mil. lei (19,4 mil. euro). „Avem în vedere creşterea capacităţii de producţie odată cu implementarea unor proiecte de automatizări, şi creşterea productivităţii asamblării manuale, prin introducerea unor concepte noi de montaj în linie. Pentru anul în curs am planificat investiţii de 1,2 milioane de euro“’, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii Eckerle Automotive.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.