STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, TUTORIALE, INTERNATIONAL, Start-Up & Angels

Din 2014 antreprenorii români participă la Entrepreneur of the Year

Sursă: ronaldyeap.blogspot.com
Sursă: ronaldyeap.blogspot.com

Începând cu anul 2014, antreprenorii din România vor avea oportunitatea să intre în competiţie cu alţi antreprenori din întreaga lume în cadrul programului internațional Entrepreneur Of The Year (EOY), derulat de Ernst & Young la nivel mondial.

Programul Entrepreneur Of The Year a fost demarat de Ernst & Young în 1986, în Statele Unite şi, începând cu anul 1993, a fost extins la nivel internaţional. În prezent, EOY se derulează în peste 50 de ţări şi premiază cei mai de succes antreprenori din lume.

Deţinătorii titlului EOY derulează afaceri care generează, în medie, un venit de circa un miliard de dolari şi au o rată medie de creştere de peste 17% pe an.

”Entrepreneur of the Year este programul nostru global menit să recunoască şi să premieze antreprenorii de succes. Mai mult, este un demers prin care Ernst & Young oferă un cadru în care antreprenori, consultanţi şi specialişti din întreaga lume pun în comun idei şi perspective despre antreprenoriat  şi despre cum se poate crea un mediu în care inovarea şi creativitatea să producă prosperitate. Se generează idei, se creează o reţea de oportunitate pentru viitoare afaceri la care conectăm şi antreprenoriatul din România”, afirmă Bogdan Ion, Country Managing Partner la Ernst & Young România.

Printre câştigătorii titlului World Entrepreneur Of The Year din anii anteriori se numără antreprenori care au schimbat paradigma industriilor în care operează şi au impus noi standarde. Printre aceştia se numără Guy Laliberté, fondator şi CEO al Cirque du Soleil – considerat iniţiatorul unui nou model de business care a revoluţionat industria circului sau Wayne Huizenga, Preşedintele Huizenga Holdings Inc – considerat singura persoană din lumea corporatistă responsabilă cu listarea a şase companii la bursa din New York şi fondatorul a trei companii clasificate în Fortune 500 la nivel global.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.