STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul Mega Mall, NEPI, si-a sporit profitul in primul trimestru din 2015

Autor: Cristian Matache

4952Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI), dezvoltatorul Mega Mall, proaspat inaugurat in Bucuresti, a raportat pentru primul trimestru un profit net de 19,2 milioane de euro, cu 7 milioane mai mare fata de castigul din perioada corespunzatoare a anului trecut, de 12,7 milioane euro, potrivit unui raport al companiei remis BVB. De asemenea, veniturile nete ale companiei s-au ridicat la 22,3 milioane euro, fata de 14,62 milioane de euro, anul trecut in aceeasi perioada.

Veniturile din chirii si alte venituri din exploatare ale NEPI s-au majorat la 32 milioane euro, fata de 19,76 milioane euro la finalul lui martie 2014, insa cheltuielile cu exploatarea investitiilor imobiliare au crescut la 9,6 milioane euro, de la 5,13 milioane euro anul trecut..

Activele fondului, unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe piata locala, erau estimate la sfarsitul lunii martie la 1,674 miliarde de euro, in urcare de la 1,066 miliarde de euro la finalul primului trimestru din 2013.

Citește continuarea pe

constructiv.ro logo

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.