STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, HR & DEZVOLTARE PERSONALA, Recrutare & Head-Hunting, Auto

Dacia Renault angajează: Peste 500 de posturi, scoase la concurs

Grupul Renault România a anunţat că oferă, la Târgul Angajatori de Top ce a avut loc vineri şi sâmbătă în Capitală, peste 500 de posturi pentru activităţile de inginerie, servicii şi fabricaţie, scrie Mediafax.

Uzina-Dacia-Mioveni-sursa-0-100.ro-52-655x491Pe lângă cele 500 de posturi, Grupul Renault România a mai anunţat 100 de locuri pentru studenţi şi masteranzi care îşi doresc să facă practică în cadrul companiei. „Grupul caută pentru activitatea de R&D ingineri, absolvenţi ai facultăţilor tehnice, în domeniul automobilelor (Automotive), cu următorul profil: competenţe proiectare CATIA, calcul, simulare numerică, experienţă de minim 2 ani în domeniul auto sau conex, experienţă de management de proiect, cunoştinţe despre tehnica automobilului”, se arată într-un comunicat de presă.

Alte 200 de posturi sunt disponibile în echipele de supply chain, post-vânzare şi studii de piaţă. Pentru activitatea de fabricaţie vehicule, pentru platforma industrială de la Mioveni, compania caută automatişti şi analişti calitate.

Târgul Angajatori de Top îşi prezintă oferta de job-uri în Bucureşti, în perioada 25 – 26 martie, în intervalul 10.00-18.00 (vineri) şi 10.00-17.00 (sâmbătă), la Sala Palatului.

La eveniment au fost aşteptaţi peste 10.000 de profesionişti, studenţi şi proaspăt absolvenţi care au putut interacţiona cu 300 de specialişti HR din cadrul a 100 de companii participante din peste 14 domenii de activitate. La târg vor fi scoase la concurs în jur de 5.000 de joburi şi peste 700 de poziţii în cadrul programelor de internship&trainee.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.