STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Industrie Prelucratoare, Auto

Dacia a deschis primul centru de vânzări din Israel – a 44-a piaţă a mărcii

Dacia a deschis miercuri primul său centru de vânzări din Israel, la Tel Aviv, statul israelian devenind a 44-a piaţă pe care marca deţinută de grupul francez Renault este prezentă la nivel mondial, scrie Mediafax.

Uzina-Dacia-Mioveni-sursa-0-100.ro-52-655x491Compania Carasso Motors, partenera grupului Renault în Israel, va fi responsabilă cu vânzarea şi serviciile post-vânzare din această ţară pentru automobilele Dacia, se arată într-un comunicat al Renault.

În 2015, Dacia anticipează că va mai deschide alte două showroom-uri în Israel, precum şi mai multe puncte de vânzare în anumite centre Renault din ţară.

„Parteneriatul nostru cu grupul Renault datează de peste 65 de ani. Brandul Renault creşte în Israel, având în prezent o cotă de piaţă de 4,2%. Lansarea Dacia ne permite să oferim o nouă gamă de automobile, complementară cu cea a Renault”, a declarat Itzik Weitz, director general al Carasso Motors.

François Mariotte, director de vânzări şi marketing la Dacia, a spus că marca oferă maşini sigure, spaţioase, echipate modern, la preţuri accesibile, care îşi vor găsi locul pe piaţa israeliană.

În noul showroom Dacia vor putea fi făcute comenzi pentru modelele Dacia Duster, Sandero Stepway, Lodgy şi Dokker. Vehiculele vor fi comercializate, ca şi pe celelalte pieţe, cu o garanţie de trei ani/100.000 de kilometri.

După lansarea din 2013 în Marea Britanie, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Cipru şi Malta, Israelul a devenit a 44-a piaţă naţională a Dacia, se arată în comunicatul Renault.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.