STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Industrie Prelucratoare, Sanatate & Farma, Auto

Dacia a livrat în Angola primele maşini Duster destinate serviciilor de ambulanţă

Dacia şi Romturingia, firmă specializată în conversia şi amenajarea de caroserii, au anunţat marţi livrarea primelor vehicule Duster destinate serviciilor de ambulanţă, primele astfel de vehicule fiind livrate în Angola, potrivit Mediafax.

duster„Proiectul de transformare care a stat la baza caietului de sarcini a vizat realizarea unui vehicul pentru transportul persoanelor bolnave care să fie adaptat exploatării în cele mai dificile condiţii de teren. Produsul rezultat în urma cooperării dintre echipele de specialişti ai Renault Tehnologie Roumanie şi cei de la Romturingia este o ambulanţă de tip A1, aceasta fiind omologată conform normelor europene în domeniu”, se arată într-un comunicat al Dacia.

Vehiculul are la bază structura modelului Duster. Aceasta a fost supraînălţată şi alungită cu 300 mm.Primele vehicule Duster ambulanţă comandate sunt livrate în Angola, piaţă unde modelele produse de uzina de la Mioveni sunt comercializate sub marca Renault.

Grupul Renault România a colaborat cu Romturingia şi pentru vehiculul Duster Pick-Up, care a intrat începând de anul trecut în dotarea flotei OMV Petrom.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.