STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, PIETE FINANCIARE, Agricultura & Agro-Food, M&A & VentureCapital & Private Equity

Croco Onești, liderul producției de sticks-uri crocante, se află la vânzare pentru 80-100 mil. euro

Antreprenorul Damian Mereu, care deţine producătorul de biscuiţi Croco din Oneşti (jud. Bacău), a scos businessul la vân­­zare, conform surselor ZF. Com­pa­nia este evaluată de piaţă între 80 şi 100 de milioane de euro, iar la uşa antreprenorului au bă­tut investitori financiari şi strategici. Contactat de ZF, Da­mian Mereu a negat informaţiile. De proces se ocupă, con­form ZF, compania de audit şi consultanţă KPMG.

Compania are în prezent în portofoliu mai multe categorii de produse, precum crackers (biscuiţi), brezel (covrigei), sticksuri, biscuiţi de tip Petit Beurre şi biscuiţi cu cremă.

Croco concurează pe segmentele de piaţă unde activează cu jucători precum RoStar, Tecsa Business, Dobrogea Grup sau Boromir. Anul trecut, compania a terminat cu afaceri de circa 30 de milioane de euro, iar pentru anul acesta şi-a bugetat o creştere a cifrei de afaceri de minimum 15% faţă de anul precedent.

Astfel că businessul românesc va ajunge la 35 mil. euro în acest an, conform datelor furnizate anterior de Damian Mereu.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.