STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Industrie Prelucratoare

Cotta Arad a incheiat 2015 cu afaceri de 179 mil. lei

canapeleProducătorul de canapele Cotta din Arad a revenit la cifra de afaceri din 2010, de 179 mil. lei. Compania, una din cele mai mari din România, este cel mai important furnizori ai retailerului de mobilă şi decoraţiuni Kika.

Afacerile producătorului de cana­pele Cotta Internaţional din Arad au înregistrat anul trecut o scădere de 12% faţă de 2014, până la aproximativ 179 de milioane de lei (40 mil. euro), potrivit calculelor ZF pe baza informaţiilor de la Ministerul de Finanţe.

Acesta este primul an, din 2012 încoace, în care cifra de afaceri a companiei scade sub pragul de 200 de milioane de lei, businessul Cotta Internaţional revenind aproape de nivelul de acum şase ani.

Cotta Inter­naţional este unul dintre cei mai mari pro­ducători de mobilă din România, pe o piaţă anuală de peste 2 miliarde de euro.

Potrivit celor mai recente informaţii ale ZF, Cotta Internaţional a fost înfiinţată în anul 2000, la Arad şi este deţinută de antreprenoarea Corina Ţucudean şi de Cotta Collection AG.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.