STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Energie & Utilitati & Infrastructura, ISD - FDI & Investitii & Parcuri Industriale

Contractul pentru secţiunea 5 a tronsonului de autostradă Sibiu-Piteşti a fost semnat

Contractul pentru secţiunea 5 a tronsonului de autostradă Sibiu-Piteşti a fost semnat luni, la Piteşti, în prezenţa premierului Ludovic Orban. Contractul a fost semnat de directorul CNAIR, Mariana Ioniţă şi de directorul de ţară al companiei ASTALDI, Pier Luca Canino, informează Agerpres.

Proiectul tronsonului de autostradă Sibiu-Piteşti, parte a autostrăzii A1 care va lega Bucureştiul de Nădlac, are o lungime totală de 122,11 kilometri, acesta fiind divizat în cinci secţiuni care traversează trei judeţe: Sibiu, Vâlcea şi Argeş. Secţiunea 5 Curtea de Argeş – Piteşti, cuprinsă între kilometrii 91+761 şi 122+110, va avea o lungime de 30,35 kilometri.

Potrivit CNAIR, valoarea estimată a secţiunii dintre Piteşti şi Curtea de Argeş este de 1.834.035.567 de lei, fără TVA, cu o durată a contractului de 120 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare, 48 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.