STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, HR & DEZVOLTARE PERSONALA, Industrie Prelucratoare, Cercetare & Edu & Marketing & Media, Recrutare & Head-Hunting

Continental România vrea să angajeze peste 1000 de persoane în 2016

Continental România şi-a propus să angajeze peste 1000 de persoane în acest an, după ce a extins echipa cu 1.500 de angajaţi anul trecut, scrie Mediafax.

Continental-Automotive--Daca-avem-conditii--mai-investim-in-Romania„În acest an avem poziţii deschise atât pentru muncitori, cât şi pentru absolvenţii de facultate şi inginerii cu experienţă în domeniul automotive şi software, pe care vrem să îi angajăm în centrele de cercetare şi dezvoltare şi în fabricile din ţară. Vom continua să primim în echipă proaspeţi absolvenţi de şcoală profesională pe care îi angajăm în unităţile de producţie. În condiţiile în care piaţa se dezvoltă în aceeaşi direcţie, ne aşteptăm să creştem cu peste 1.000 de persoane şi în acest an”, a declarat Anica Stoica, directorul de personal în cadrul Continental România.

Compania are 16.500 de angajaţi. În cele şapte unităţi de producţie din România, Continental produce anvelope, curele de transmisie, sisteme de ventilaţie, ţevi de aer condiţionat şi furtunuri pentru turbocompresoare.

Grupul german a realizat anul trecut investiţii de 130 mil. euro pe piaţa locală, pentru a dezvolta sisteme pentru maşinile autonome ale viitorului.

„Am investit anul trecut peste 130 de milioane de euro în activităţile noastre din România. Această sumă a fost cheltuită pe tehnologie de vârf, pe clădiri noi şi software. Aproape 5.000 de ingineri dezvoltă produse şi software pentru mobilitatea viitorului. Echipa noastră de ingineri lucrează la dezvoltarea conceptului de condus autonom, aplicaţii pentru maşini interconectate şi eficientizarea consumului de combustibil”, a spus Christian von Albrichsfeld, directorul general al Continental România.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.