ISD - FDI & Investitii & Parcuri Industriale, M&A & VentureCapital & Private Equity, Constructii & Imobiliare

Ion Sturza, fostul premier al Republicii Moldova, a vândut birourile Liberty din Cluj fondului american White Star Real Estate

Sursa: www.moldova.org

Fribourg Development, diviziunea de real estate a fondului de investiţii Fribourg Capital controlat de Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, a semnat vânzarea birourilor Liberty din Cluj către americanii de la White Star Real Estate, conform ZF. Anul trecut, fostul premier al Republicii Moldova declara că este în căutarea unui partener pentru proiectul de birouri din Cluj pentru a continua investiţiile, partener care să cumpere fie jumătate, fie întregul proiect.

Prin această investiţie, White Star Real Estate îşi concentrează atenţia asupra pieţei din Romania în calitate de operator al unui parc de birouri şi dezvoltator al terenului adiacent. Societatea imobiliară a fost activă pe piaţa din Romania în calitate de property manager a unor proiecte imobiliare precum halele de depozitare Logicor, clădirea de birouri Lakeview, complexul Charles de Gaulle Plaza şi Victoria Center.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.