Energie & Utilitati & Infrastructura, Constructii & Imobiliare

Expozitiei – noul pol de birouri al Capitalei – dezvoltatorii imobiliari anunta peste 200.000 mp de birouri si 3.000 de apartamente in urmatorii 5 ani

Zona Expozitiei se remarca tot mai mult ca un nou punct important pe harta polilor de birouri din Bucuresti, in zona fiind anuntate pentru urmatorii 5 ani proiecte cu peste 200.000 mp si 3.000 de locuinte, conform unei analize realizate de compania imobiliara ESOP Consulting l CORFAC International, citat de presa economica.

Pana la sfarstul anului 2021, in zona ar putea fi livrate aproximativ 156.000 spaţii de birouri de clasa A si aproximativ 1.500 locuinte noi, in cele patru proiecte care au primit deja autorizatii de construire.

Expo Business Park, cu certificat „verde” BREAM, dezvoltat de Portland Trust,va fi livrat primul – la finalizare – in 2020 – intregul proiect va avea o suprafata totala de 38.000 mp.Al doilea proiect aflat in stadiu avansat de constructie este Ana Towers, cu o suprafata totala de 35.000 mp, dezvoltat de George Copos. De putin timp a obtinut autorizatia de constructie si proiectul City Rose Park. Un alt proiect de birouri al grupului belgian Atenor asteapta autorizatia in cursul acestui an 2019.

Interesul este generat de proiectarea si finantarea magistralei de metrou M6 intre 1 Mai si Otopeni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.