STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Legislatie & Mediu de Afaceri, Antreprenoriat

Conferinta „Romania Continuam! Cladim succesul pe baze solide” – 27 mai. Cine sunt cei 16 speakeri confirmati pana acum

FNTMFundatia Nationala a Tinerilor Manageri organizeaza marti 27 mai, la Hotel Howard Johnson incepand cu ora 9.00, conferinta la care sunt invitati oameni de succes in domeniile lor, dispusi sa ofere mai departe mesajele si experienta lor pentru dezvoltarea altor generatii de succes.

Povestile, valorile si principiile pe care si-au construit afacerile sau cariera, idei proaspete si strategii care functioneaza in afaceri pentru a-ti construi povestea ta de succes, toate aceste elemente vor fi prezente in discursurile speakerilor invitati.

 

Va invitam sa completati acest Sondaj referitor la Succes

Programul Conferintei il puteti vizualiza aici

Rezerva-ti un loc de participare prin completarea Formularului de Inscriere aici

 

Speakeri deja confirmati:

Conf_florin furduiFlorin Furdui – cu o experienta profesionala si antreprenoriala de peste 25 ani in banci, societati de asigurare, telecomunicatii, iar din anul 2008 este Country Manager al Portland Romania, companie imobiliara care a dezvoltat 5 proiecte de peste 150.000 mp pe segmentele de birouri si logistic in Bucuresti.

 

Conf_eugen voicuEugen Voicu – activ de peste 20 ani in antreprenoriat, in 1994 punand bazele Certinvest, cea mai longeviva societate de administrare a investitiilor de pe piata romaneasca, al carei actionar majoritar este si astazi. S-a implicat si in alte zone ale domeniului financiar, fondand si conducand companii de leasing si asigurari si a completat practica antreprenoriala printr-o experienta corporativa in cadrul grupului multinational Aviva: presedinte CA al diviziei de asigurari de viata si director general al diviziei de pensii.

Inovatia in ce priveste produsele financiare – primul fond de obligatiuni din Romania, primul fond de investitii imobiliare, primul fond de investitii in arta, toate sub umbrela Certinvest – si cresterea gradului de educatie financiara a publicului din tara noastra constituie preocupari constante ale lui Eugen Voicu, in activitatea sa.

 

Conf_ionut tata micIonut Tata – a pus bazele Iceberg inca din 2003 si a coordonat proiecte de consultanta, training in management, strategie, finantari, dezvoltare, comunicare, inovare. Ca Presedinte al Clusterului pentru Inovare si Tehnologie din Brasov este implicat in proiecte de dezvoltare din Regiunea Centru, pentru imbunatatirea imaginii Brasovului ca pol al industriilor creative la nivel national si international. A fondat un spatiu de co-working – hub onezero – pentru tinerii antreprenori din Brasov, a fost implicat in primul Startup Weekend in Brasov.

Ionut este Vicepresedinte al Junior Chamber International – JCI la nivel global, dupa ce in 2013 a ocupat functia de Presedinte JCI Romania. De asemenea, este Presedinte al Asociatiei Pro Democratia.

 

Conf_felix patrascanu-Felix Patrascanu – a fondat in 1998 compania FAN Courier, liderul pietei de curierat, impreuna cu fratii Adrian si Neculai Mihai, initialele prenumelor celor 3 dand si acronimul „FAN”. Felix Patrascanu este membru fondator al Asociatiei Operatorilor de Curierat din Romania (AOCR) si membru in board-ul de conducere al Romanian Business Leaders – RBL, organizatie apolitica, neguvernamentala si non-profit, ce are ca obiectiv dezvoltarea unei platforme de actiune si implicare sociala pentru lideri in mediul privat.

Ca o incununare a eforturilor si rezultatelor antreprenoriale prin FAN Courier in comunitatea de business nationala si regionala, prin munca sustinuta, inovatie si valoare adaugata, Felix Patrascanu a fost desemnat in 2014 Antreprenorul Anului in cadrul celei de-a 9-a editii a Galei Business Review, desfasurata recent la Athene Palace Hilton.

 

Conf_Mihai MarcuMihai Marcu – Presedinte al Consiliului de Administratie al MedLife, anterior acestei posturi ocupand functia de Vicepresedinte RoBank si Corporate Department Manager, tot in RoBank. Infiintata in urma cu 15 ani, MedLife este cel mai de incredere brand din Romania la categoria „Clinica Privata”, cu o crestere a cifrei de afaceri de peste 20% in 2013.

 

Conf_moldovan nicolaeNicolaie Moldovan – City Manager la Primaria Municipiului Alba-Iulia, are 15 ani de experienta dobanditi in activitati de elaborare si coordonare proiecte PHARE, SAPARD, MOFA, GUV RO, FEDR si altele, planuri de marketing, strategii de dezvoltare durabila sau planuri de dezvoltare urbana integrata. Are 10 ani de experienta in calitate de lector in cadrul a peste 50 de cursuri de initiere, perfectionare si specializare in management de proiect, management financiar, evaluarea si monitorizarea proiectelor, egalitate de sanse, participare comunitara, comunicare si relatii publice si alte arii de dezvoltare.

 

Conf_ciprian danilaCiprian Danila – a fost unul dintre primii cursanti ai FNTM la cursurile de initiere in management pentru tineri. Dupa absolvirea facultatii in 1999, Ciprian a fost in valul de juristi tineri care au lucrat pentru Guvern, ulterior emigrand in SUA la inceputul anului 2003. Intai Entry level in property management – groundskeeper in 2004, apoi promovat 5 ani mai tarziu drept Regional Maintenance Director pentru zona Atlanta in cadrul Greystar Management – cea mai mare companie de property management din SUA – Ciprian a fost responsabil de un portofoliu de 5.000 de apartamente. Parcursul lui in Greystar a fost considerat drept cea mai mare crestere din istoria companiei.

Actualmente, Ciprian este Service Manager pe doua complexuri rezidentiale mari la Cortland Partners si locuieste in Atlanta, Georgia.

 

Conf_solomon marcusSolomon Marcus – Profesor Doctor Docent, matematician, membru titular al Academiei Romane, peste 50 de volume publicare si traduse in mai multe limbi, 400 de articole in reviste stiintifice din tara si strainatate, citat de mii de autori. Solomon Marcus este discipolul unor mari profesori, precum Miron Nicolescu si Grigore C. Moisil si a format la randul sau un mare numar de discipoli, unii dintre acestia dobandind faima mondiala.

Este recunoscut drept unul dintre initiatorii lingvisticii matematice si a poeticii matematice, insa aria sa de interes este extinsa la analiza teatrala, critica literara, stiintele naturii, poetica, semiotica, stiinte sociale, antropologie, istoria stiintei, filosofie si altele. Solomon Marcus a primit, in 2011, decoratia regala Nihil Sine Deo.

 

conf_felix tataruFelix Tataru – Fondator si conducator al GMP Group, grup de comunicare antreprenorial si independent, unul dintre cele mai importante de pe piata locala. In 2013 a fost ales Senior Vice President la International Advertising Association, organizatie globala care reuneste profesionisti din marketing si comunicare din 76 de tari. A lansat Itsy Bitsy FM, primul post de radio din Europa cu programe educationale pentru copii si parinti.

Grupul de companii pe care il conduce este format din GMP Advertising, WEBSTYLER, GMP PR, Point Public Affairs, Go Studio si Chapter 4, trei dintre acestea fiind premiate anul trecut: GMP Advertising este „Agentia independenta a Noii Europe” la Golden Drum 2013, GMP PR este agentia numarul 1 conform primului studiu al industriei realizat de Revista BIZ, iar WEBSTYLER este agentia anului, desemnata de Internetics.

 

Conf_sonia nastaseSonia Nastase – din 2009 este Director General al Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti, fiind prima femeie la conducerea unui hotel de 5 stele din Capitala. In peste 15 ani de experienta in industria ospitalitatii, a fost implicata, intre altele, in cresterea brandurilor Wyndham Hotel Group in Romania (Ramada si DaysInn), in cadrul companiei de consultanta Trend Hospitality.

Si-a inceput cariera in World Trade Center Bucuresti in 1996, continuand in cadrul Athenee Palace Hilton Bucuresti si apoi la Howard Johnson Grand Plaza, de la deschiderea hotelului pana in 2006, cand a facut trecerea la zona de consultanta, in calitate de Senior Associate la Trend Hospitality.

 

Conf_dan calugareanu1Dan Calugareanu – antreprenor cu experienta de peste 18 ani, implicat in special in afaceri din domeniul IT. De 14 ani este la conducerea Magazinultau.ro, operat de Alliance Computers, iar de cativa ani este investitor prin intermediul TechAngels – retea de investitori privati, care faciliteaza dezvoltarea afacerilor din domeniul tehnologiei din Europa de Sud-Est. Detine Bookblog.ro, site-ul cel mai citit in materie de recenzii de carti din Romania.

 

Conf_mugurel stanMugurel Stan – Presedintele EURO<26 unde a fos manager in proiecte si membru in Boardul EYCA, o prestigioasa retea europeana pentru tineri. Trainer si mentor cu experienta de peste 15 ani, in programe adresate catre peste 2000 de persoane, de la scoala la business, de la academic la persoane din penitenciare. Mugurel Stan este antreprenor si investitor in mai multe afaceri si a fost Vicepresedinte al Ligii Studentilor din Universitatea Bucuresti si Consilier de Stat in Administratia Prezidentiala in mandatul lui Emil Constantinescu.

 

Conf_zbarceaGabriel Zbarcea – Managing Partner al casei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, detinand anterior functii in cabinetul Prim-ministrului Calin Popescu-Tariceanu, ori al AVAS. Avand o experienta de 18 ani ca avocat, el a fost implicat in procese de privatizare, achizitii si fuziuni din sectorul energetic, al petrolului si gazelor naturale, precum si in proiecte investitionale de tip greenfield in diverse industrii. Practica sa profesionala include asistenta juridica in toate tipurile de joint-ventures, locale si internationale, precum si in ceea ce priveste restructurarea societatilor.

 

Conf_adrian-bizganAdrian Bizgan – a reusit sa adjudece la cea de-a 42 editie a Targului International de Inventica de la Geneva, premiul special al serviciului de urgenta si siguranta al orasului Geneva, pentru o platforma de telemedicina inovativa.

Conduce departamentul de Cercetare-Dezvoltare al firmei MBTelecom, firma 100% romaneasca, singurul IMM din lume care a dezvoltat un sistem de scanare pentru cargo si containere (RoboScan), dupa un brevet propriu, care a primit Marele Premiu al celei de a 37-a editie a Salonului de Inventica de la Geneva. Membru al echipei MBTelecom din 2002, Adrian Bizgan este co-autor a 12 brevete de inventie.

 

Conf_valentinmiron-sm(1)Valentin A. Miron – Managing Partner al companiei de consultanta financiara VMB Partners SA, cu o experienta de peste 20 de ani in afaceri, finante si administratie publica, a coordonat procesele de structurare obligatiuni municipale pentru majoritatea localitatilor emitente din Romania. VMB Partners este initiatorul obligatiunilor ca instrument de finantare in Romania dupa 1989, odata cu emisiunile de obligatiuni municipale Predeal si Mangalia in 2001.

In parteneriat cu piata de capital, cu banci comerciale si institutii financiare locale si internatioanle, VMB Partners a asigurat finantari pentru investitii in infrastructura de peste 500 de milioane de EUR.

 

Conf_marius bostan --(3)Marius Bostan – antreprenor si expert cu peste 15 ani experienta in proiecte de dezvoltare locala, managementul companiilor si proiecte internationale. Este membru fondator si Presedinte al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri – FNTM si Senior Partner al VMB Partners SA. Marius Bostan a coordonat proiecte nationale de amploare dedicate educatiei si consultantei in management, dezvoltarii afacerilor din mediul rural si administratiei publice locale. A realizat structuri de finantare pentru proiecte de anvergura publice si private, este initiator, moderator sau lector al mai multor initiative de dezvoltare a afacerilor si imbunatatire a mediului de afaceri.

Are o vasta experienta de management ca membru in consilii de administratie ale unor companii, fonduri sau organizatii non-profit si investitor in mai multe domenii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.