STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, TUTORIALE, Antreprenoriat, Start-Upuri

Conferința “Business Challenge. Dinamizarea sectorului IMM-urilor și provocările antreprenoriatului” – Joi 15 octombrie

BusinessChallengeSectorul reprezentat de Întreprinderile Mici si Mijlocii constituie un punct fierbinte pe agenda politicilor guvernamentale și europene de relansare a mediului de afaceri.

În aceeași linie, atât statul cât și mediul privat propun noi instrumente și măsuri pentru stimularea înființării de start-up-uri, ca parte a strategiei de creștere a culturii antreprenoriale românești.

Ambele subiecte vor fi dezbătute pe larg în cadrul conferinței “Business Challenge. Dinamizarea sectorului IMM-urilor și provocările antreprenoriatului”, semnată BusinessMark, ce va avea loc pe 15 octombrie 2015, în București, Hotel Raddison Blu.

Evenimentul este adresat managerilor de companii, antreprenorilor, investitorilor, bancilor, fondurilor de investitii, companiilor de leasing, furnizorilor de solutii IT, companiilor de consultanta, companiilor de asigurari.

Sesiunea I – IMM Focus, se va axa pe liniile de finantare prin programele europene si cele de la bugetul de stat 2014 – 2020; solutii pentru eficientizarea costurilor si proceselor; Noul Cod Fiscal si impactul asupra mediului de afaceri; Provocari legislative; oportunitati de internationalizare a afacerilor.

Sesiunea II – Antreprenoriat, mediul antreprenorial, educatia antreprenoriala in Romania, succesul si esecul start-up-urilor, instrumente de finantare a start-up-urilor (credite, business angels, venture capital, private equity, microfinantare, equity crowdfunding); cum iei decizia exit-ului si alte subiecte.

Intre speakerii evenimentului:

– Florin Jianu – Presedinte PTIR si fost Ministru al IMM si Mediu de Afaceri;

– Peter Barta – Business Angel si Presedintele Fundatiei Post-Privatizare

– Cristian Parvan – Secretar General Asociatia Oamenilor de Afaceri

– Bogdan Tudor – Founder & CEO Class IT Outsourcing

– Marius Ghenea – Antreprenor si Business Angel

– Tudor Constantinescu – Antreprenor, fondator Chocolat

– Octavian Badescu – Fondator Sameday Courier

 

Agenda evenimentului si lista completa a invitatilor le puteti gasi aici.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.