STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, TUTORIALE, Legislatie & Mediu de Afaceri, Antreprenoriat

Conferința Afaceri.ro Suceava – Despre afaceri de succes, idei de dezvoltare și inovație (29 mai 2015)

Afaceri.ro_Suceava2015Conferința Afaceri.ro Suceava a ajuns la cea de-a treia ediţie. Evenimentul, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Arhipelago si APEC, este una din cele mai ample manifestări de business din județ și va avea loc pe data de 29 mai la sediul C.C.I. Suceava. Ne vom bucura de prezența unor personalități din mediul de afaceri regional și național, oameni de afaceri cu experiență care vor vorbi despre proiecte de succes, provocări depășite și despre cum poți dezvolta un business de succes în România. Tematicile abordate în acest an vor face referire la: modalități de dezvoltarea afacerilor, marketing online, dezvoltarea resurselor umane şi dezvoltarea relaţiilor economice cu Republica Moldova şi Ucraina.

Anul acest îi vom avea drept invitați de calibru pe:

  • Felix Patrascanu, Co-Fondator al firmei FAN Courier, afacere începută în 1998 si care acum este printre cele mai apreciate firme de curierat din Romania. Felix Patrascanu ne va vorbi despre provocările acestui business dar și despre implicarea sa în organizația Romanian Business Leaders.
  • Nicoleta Munteanu, Vice-Președinte al Asociației Naționale a Antreprenorilor, este un om foarte implicat în sprijinirea dezvoltării antreprenoriatului național și este totodată Ambasador al Antreprenoriatului Feminin, titlul acordat și recunoscut de Comisia Europeană. Are o experiență în antreprenoriat de peste 10 ani și ne va vorbi despre greșelile majore ale antreprenorilor și cum afectează acestea dezvoltarea unui business de succes.
  • Peter Barta, Director Executiv al Fundației Post-Privatizare o organizație administrată în comun cu Comisia Europeană și Guvernul României. Peter Barta are o vasta experiență în management, fiind implicat în ultimii 17 ani în numeroase proiecte internaționale de sprijinire a antreprenoriatului, în același timp fiind implicat și în reorganizarea SMURD. Este un susținător ardent al tinerilor antreprenori și caută idei interesante de afaceri pentru care să aducă investitori.

Conferinţa va fi structurată în două secţiuni:

  1. Dezvoltarea afacerilor – speakerii vor oferi informaţii despre: marketing-ul online, poveşti de succes ale unor antreprenori recunoscuți la nivel național, importanţa hub-urilor (co-working spaces) pentru dezvoltarea afacerilor mici;
  2. Workshop-uri interactive– trei ateliere de lucru, care se vor desfășura în paralel, având următoarele teme:
  • WS1: Forum economic: Dezvoltarea parteneriatelor de afaceri în regiunea de graniţă RO-UA-MD (prezentarea conceptului Business2Business);
  • WS2: Motivarea non-financiara a angajatilor;
  • WS3: Marketing-ul: încotro? Când şi cum trebuie să investim în marketing.

Toate informaţiile despre Conferinţa Afaceri.ro Suceava 2015, inclusiv agenda actualizată şi detalii despre speakeri se găsesc pe pagina oficială: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2015/. Înscrierile se fac prin completarea formularului online  de la secțiunea Inscrie-te (https://goo.gl/PM7k9y). Taxa de participare pentru participarea integrală la eveniment este 50 RON. Participarea doar la unul dintre workshop-uri este gratuită.

 

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Casa de Vinuri Cotnari, Exonia, Idilis, Autonom, Papioane Kruger, British Romanian Chamber of Commerce, Mentor Training, Alchemy Trainings & Coaching, Ovidiu Oltean, Cerere.Finantare.ro, Store.Finantare.ro, Ziarul Evenimentul, Economic Zoom, Forbes, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor,ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.