STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, MACROECONOMIE, PIETE FINANCIARE, Finante & Servicii Profesionale, Integrare EUROPEANA, Finantari UE & Granturi

Comisia pentru Dezvoltare Regională a PE aprobă ca România să beneficieze de un an în plus pentru a cheltui fondurile europene din 2007-2013

Victor Ponta, prim-ministrul României, a anunțat că propunerea ca România și Slovacia să beneficieze de un an în plus pentru a cheltui fondurile europene aferente perioadei 2007-2013 a fost adoptată de Comisia pentru Dezvoltare Regională a Parlamentului European.

Sursă: www.bbc.co.uk
Sursă: www.bbc.co.uk

„Am primit o veste foarte bună pentru România: Comisia Regională a Parlamentului European a adoptat propunerea Comisiei şi Consiliului de a accepta regula «N plus trei» pentru România şi Slovacia. Aceasta este o veste foarte bună pentru noi, ultimul pas va fi votul în plenul Parlamentului European. România va avea astfel oportunitatea de a utiliza mai bine resursele financiare pentru perioada 2007-2013 şi de a se pregăti mai bine pentru perioada 2014-2020”, a declarat Ponta.

Această regulă oferă o mai mare libertate de utilizare a sumelor primite de la UE, dar reduce și riscul de pierdere a banilor.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.