STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, MACROECONOMIE, Telecom & IT-C & Online, ISD - FDI & Investitii & Parcuri Industriale

Comdata Service, callcenter localizat în Craiova și încă 6 orașe, a înregistrat afaceri de 31 mil. euro în 2016

Comdata Service, o firmă de call center care oferă servicii în limba italiană şi care este controlată de gigantul american Carlyle, a recrutat anul trecut peste 800 de persoane, mai mult decât gigantul american Oracle, cel mai mare angajator din industria de IT, şi a ajuns la un business de peste 30 de milioane de euro, arată datele raportate de companie la Ministerul Finanţelor Publice, conform ZF.
Subsidiara locală a gigantului Oracle a recrutat anul trecut 592 de persoane, conform datelor privind evoluţia numărului mediu de angajaţi raportate la Finanţe.
Cifra de afaceri a companiei Comdata Service a urcat cu 4,7%, la 139,1 mil. lei (30,9 mil. euro), în timp ce numărul mediu de angajaţi a avansat până la 2.777, cu 824 mai mulţi decât în anul anterior, potrivit sursei citate. În prezent compania a depăşit pragul de 3.000 de angajaţi, conform datelor publicate în anunţurile de recrutare ale companiei disponibile pe portalurile specializate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.