STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Casa Decorare, Constructii & Imobiliare

Colliers a creat primul birou din România al generației Y

Sursă: www.wall-street.ro
Sursă: www.wall-street.ro

Compania de consultanță imobiliară Colliers International în parteneriat cu ASUS, Techo, Bene, Bittnet Systems, Saint-Gobain RIGIPS și Prographic Architecture Studio au realizat un prototip al biroului viitorului – primul sediu al unei companii din România conceput integral conform cerințelor de lucru ale viitoarelor generații de angajați, costând peste 150.000 euro.

“Cu ajutorul partenerilor noștri am transformat biroul tradițional într-un spațiu complex ce asigură creșterea productivității, stimulând creativitatea, colaborarea, transparența și oferind colegilor un mediu de lucru vesel și motivant. În prezent, mobilitatea și flexibilitatea sunt printre cerințele precizate în peste 90% din interviurile de angajare, cei mai buni dintre recruți fiind interesați de contribuția companiei în cadrul comunității și politica de protejare a mediului. Astfel, am încercat ca prin The Y Office să oferim un exemplu, un prototip de birou care adresează nevoile noii generații, în contextul în care aceasta va fi factorul de decizie principal în viitorul apropiat”, a afirmat Ilinca Păun, managing director Colliers International România.

Soluția implementată în biroul Colliers este o metodă de optimizare a spațiului existent, elementele principale de design funcțional fiind hot-desking: birouri utilizate în sistem sharing, spații de lucru colaborative pentru forța de vânzări și elemente de mobilier cu izolare fonică pentru lucru individual. În cadrul The Y Office, noul birou al Colliers, peste 50% dintre birouri sunt amplasate în zona de hot-desking.

Zonele de relaxare și de divertisment, dar și spațiile închise pentru discuții private sunt alte elemente noi care și-au făcut loc în biroul Colliers alături de panouri mobile pentru comunicare internă și branding, dar și de ultrabookuri, tablete, laptopuri și sisteme all in one.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.