STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Constructii & Imobiliare

Coldwell: peste 7.000 locuinţe finalizate în acest an în București, mai multe faţă de perioada de boom

Dezvoltatorii vor finaliza în acest an peste 7.000 de locuinţe în proiecte rezidenţiale în Bucureşti şi împrejurimi, circa 30% în dezvoltări de mici dimensiuni, potrivit Coldwell Banker Affiliates of Romania, care a vândut în 2014 peste 1.000 de apartamente noi, cu 30% mai multe decât în 2013, scrie Mediafax.

se-mai-poate-scoate-profit-din-afacerile-imobiliare-nepi-a-avut-in-primul-semestru-un-castig-de-217-milioane-euroLocuinţele tranzacţionate de Coldwell Banker Affiliates of Romania, una dintre cele mai mari companii locale de consultanţă imobiliară după ultimele rezultate financiare, au fost vândute direct de la dezvoltator.

„2014 a fost cel mai bun an pentru piaţa rezidenţială de la declanşarea crizei economice şi poate fi considerat anul stabilizării. Preţurile şi-au continuat tendinţa de stabilizare iar dezvoltatorii au lansat o serie întreagă de proiecte, interesul faţă de piaţa rezidenţială fiind la cote ridicate”, a declarat, într-un comunicat Valentin Ilie, directorul executiv al Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Potrivit unei analize Coldwell Banker, peste 7.000 de locuinţe urmează a fi finalizate în acest an în proiecte rezidenţiale din Bucureşti şi împrejurimi, număr care surclasează rezultatele înregistrate în anii de vârf ai pieţei imobiliare. Aproximativ 30% din unităţile finalizate în acest an în Bucureşti fac parte din proiecte de mici dimensiuni, cu o medie de 30 de unităţi pe proiect.

„Locuinţele finalizate în acest an sunt mult mai bine adaptate cererii, o bună parte dintre ele fiind deja vândute. Vor fi şi dezvoltatori care vor înregistra rezultate mai slabe însă cu o strategie bună de preţ şi o echipă profesionistă de vânzări se pot obţine vânzări satisfăcătoare, cerere există”, a mai afirmat Valentin Ilie.

Coldwell Banker Affiliates of Romania oferă servicii de consultanţă, brokeraj şi management al proprietăţilor imobiliare pe toate segmentele pieţei: rezidenţial, birouri, industrial, terenuri şi investiţii.

Compania are 45 de sucursale – 15 în Bucureşti şi câte una în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Bran, Braşov, Câmpulung, Cluj-Napoca, Constanţa, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Miercurea Ciuc, Oneşti, Oradea, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râsnov, Satu Mare, Sfântul Gheorghe, Suceava, Târgu Mures, Turda, Vaslui, Zalău şi Zărneşti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.