STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Telecom & IT-C & Online, Start-Up & Angels, Start-Upuri

Cluj: Risky Business investeşte 20.000 de euro în soluţia de interviuri online la distanţă

Fondul de accelerare clujean Risky Business, alături de doi antreprenori, investeşte 20.000 de euro în soluţia de interviuri online SkillView, care permite companiilor de IT să intervieveze angajaţi la distanţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Risky Business transmis, marţi, finanţarea acordată le va permite celor doi fondatori ai SkillView, Răzvan Avram şi Alexandru Aciu, să se mute din Timişoara în Cluj-Napoca, unde se vor dedica în totalitate proiectului lor.

”Fondul de accelerare clujean Risky Business, alături de antreprenorii Sergiu Biriş, fondatorul Trilulilu & Zonga, şi Cristian Anghel, investeşte 20.000 de euro în soluţia de interviuri online SkillView, evaluând astfel compania la 200.000 de euro. Finanţarea acordată le va permite celor doi fondatori ai SkillView, Răzvan Avram şi Alexandru Aciu, să se mute din Timişoara în Cluj-Napoca, unde se vor dedica în totalitate proiectului lor. Platforma SkillView oferă astăzi posibilitatea companiilor de IT să intervieveze angajaţi la distanţă, punându-le la dispoziţie atât soluţia de interviu, cât şi managementul acestuia”, se arată în comunicat.

Răzvan Avram, fondator Skillview, arată că platforma va permite foarte curând ca specialişti externi să intervieveze candidaţi pentru orice post, în orice companie, ”devenind astfel un marketplace pentru interviurile de angajare”.

Bogdan Colceriu, Founding Partner Risky Business, a afirmat că valoarea pe care o oferă fondul nu se rezumă la banii investiţi, ci include multe ore petrecute alături de fondatori pentru a duce ideea la nivelul următor.

”Dorim să avem startup-urile lângă noi pentru a le oferi suport în dezvoltarea de produs, lansare în piaţă, parteneriate, pregătirea următoarelor runde de investiţii”, a spus Colceriu.

La rândul său, Sergiu Biriş, coinvestitor în platformă, a arătat că produsul pe care îl dezvoltă echipa SkillView rezolvă un set de nevoi regăsit nu doar la companiile mari, dar şi la startup-urile care recrutează candidaţi la distanţă.

”SkillView are potenţialul de a schimba cu totul modul în care înţelegem să intervievăm astăzi candidaţii pentru joburi, reducând atât costurile, cât şi timpul alocat de către companii procesului de angajare”, a precizat Biriş.

Risky Business este un fond de accelerare privat, pornit la Cluj – Napoca în ianuarie 2017.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.