STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, PIETE FINANCIARE, Energie & Utilitati & Infrastructura, Industrie Prelucratoare, M&A & VentureCapital & Private Equity

Chimcomplex pregăteşte oferta de achiziţie pentru Oltchim

Compania Chimcomplex Borzeşti a finalizat auditarea combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, și urmează depunerea ofertei de achiziţie.
rp_oltchim1-300x230.jpgÎn cadrul procesului de auditare au fost implicate echipe de specialişti din cadrul parteneriatului creat de Chimcomplex cu Tricon Energy SUA – cel mai mare trader internaţional în domeniu, cu o cifră de afaceri de 6 miliarde de dolari, E.ON Germania – divizia producţie energie electrică, Raiffeisen Bank şi fonduri de investiţii, potrivit unui anunţ făcut de companie.
În urma finalizării auditului, conducerea Chimcomplex a anunţat că se pregăteşte să depună o ofertă pentru preluarea activelor funcţionale ale Oltchim.
În acest sens, preşedintele consiliului de administraţie al Chimcomplex Borzeşti Virgiliu Băncilă a convocat pe 14 martie Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA), pentru aprobarea participării la procesul de achiziţionare a activelor Oltchim.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.