STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Servicii & Comert & Logistica, Telecom & IT-C & Online, Human Resources

CGS angajeaza 2.000 de oameni la Galati, ajungand la 5.000

call centerCom­pu­ter Generated Solu­tions (CGS), com­panie care a ajuns la 3.000 de salariati in birourile din Bucuresti, Brasov, Sibiu si Targu Jiu, deschide un nou sediu in Galati, unde vor sa ajunga la 2.000 de salariati intr-un in­ter­val de 18 luni, potrivit ZF.

„Nu stiu nicio alta tara de unde sa se poata livra servicii in 22 de limbi stra­ine”, a spus Phil Friedman, pre­se­dinte si director ge­neral al furni­zo­rului american de servicii de ex­ter­na­li­zare CGS.

Compania cauta vorbitori de limbi straine (engleza, germana, spa­niola, italiana sau fran­ceza) care sa aiba, de preferat, si abi­litati tehnice sau experienta in zona financiara.

Somajul foarte mare din Galati, de circa 10% (dublu fata de media inre­gistrata la nivel national), a fost unul dintre factorii care au contat la de­cizia de investitii a CGS, intrucat in orase pre­cum Sibiu sau Bra­sov pre­siunea pe can­di­dati este mai mare.

CGS este prezenta pe piata lo­cala din 2006, de cand a preluat com­­pa­nia de call cen­ter Easy Call fondata de Vladimir Sterescu, care este in con­tinuare seful opera­tiu­­nilor lo­ca­le ale com­paniei.

Anul trecut, CGS Romania a avut o cifra de afaceri de 138 milioane de lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.