STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Cercetare & Edu & Marketing & Media, Insolventa & Lichidatori

Cererea Mediafax Group de a intra in insolventa a fost admisa

insolventaCererea Mediafax Group de intrare in insolventa a fost admisa recent de Tribunalul Bucuresti, KPMG Restructuring SPRL fiind desemnat administrator judiciar provizoriu, iar prima sedinta a adunarii generale a creditorilor a fost programata pentru 2 martie 2015.

Termenul limită de depunere, din partea creditorilor, a opozitiilor la sentinta de deschidere a procedurii este de 10 zile de la notificare, iar termenul de solutionare a opozitiilor nu va depasi 5 zile de la data expiarii termenului de depunere a acestora.

Data de 2 februaruie 2015 este termenul limita pentru inregistrarea cererii de admitere a creanntelor asupra averii debitorului, iar 23 februarie este termenul de verificare a creantelor, de intocmire, afisare si comunicare a tabelului preliminar de creante, data primei sedinte a adunarii generale a creditorilor fiind 2 martie, asa cum a decis instanta. Administratorul judiciar provizoriu KPMG Restructuring SPRL va avea o remuneratie provizorie de 5000 lei din averea debitorului.

Potrivit prevederilor art. 75 din Legea nr. 85/2014, de la data deschiderii procedurii de insolventa, se suspenda de drept toate actiunile judiciare, extrajudiciare sau masurile de executare silita pentru realizarea creantelor asupra averii debitorului. Termenul administrativ de control pentru analiza stadiului continuarii procedurii este 30 martie 2015.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.