LIFE-STYLE & HOBBY, Telecom & IT-C & Online, Cercetare & Edu & Marketing & Media, Stiinta & Tehnologie

NEURALINK al Elon Musk: „Sunt pe punctul de a anunța un produs numit Neuralink care vă conectează creierul la computere”

  • Sursa: www.youtube.com

    Elon Musk spunea că va anunța lansarea unui produs Neuralink care poate face pe oricine supraom, prin conectarea creierului la un computer.

  • El spune că Neuralink mărește rata transferului de date dintre creier și computere și va oferi oamenilor o șansă mai bună de a concura cu I. (inteligența artificială – I.A.).

Elon Musk a fumat iarbă și a băut whisky pe podcastul lui Joe Rogan – (viralizand astfel discuția mai degraba pe acest subiect decât pe cel important – nota Economic Zoom) … și a spus că va anunța în curând un nou produs „Neuralink” care poate face pe oricine supraom, conform CNBC .com.

„Cred că vom avea ceva interesant de anunțat în câteva luni … este mai bine decât oricine crede că este posibil”, a spus directorul executiv al Tesla, la emisiunea „Joe Rogan Experience”. „În cel mai bun caz, practic fuzionăm cu I.A.”

Musk, a cărui întreprindere include o companie numită Neuralink, declară că noua sa tehnologie va putea să conecteze fără probleme oamenii cu computerele, oferindu-ne o șansă de a deveni „simbiotici” cu inteligența artificială.

Musk a susținut că, de vreme ce suntem practic deja atașați la telefoanele noastre, suntem deja cyborgi. Nu suntem la fel de inteligenți cum am putea fi pentru că transferul de date dintre informațiile pe care le putem obține de la telefoanele noastre către creierul nostru nu este atât de rapid pe cât ar putea fi.

„Această invenție va permite oricui vrea să aibă o cunoaștere supraumană”, a spus Musk. „Oricui vrea asta.”

Rogan a întrebat cât de diferiți ar fi acești oameni cyborgi față de oamenii obișnuiți și cât de mult s-ar putea îmbunătăți.

„Ești mai inteligent dacă ai un telefon sau computer față de atunci când nu ai? Ești mult mai deștept, de fapt”, a spus Musk. „Poți să răspunzi oricărei întrebări aproape instantaneu: Poți să îți aduci aminte fără probleme.

Telefonul ține minte clipurile si imaginile perfect. Telefonul tău este deja o extensie a ta. Ești deja un cyborg. Majoritatea oamenilor nu-și dau seama că sunt deja cyborgi. Doar că rata transferului de date … este lentă, foarte lentă. Acesta este ca un mic pai de flux de informații între sinele dvs. biologic și sinele dvs. digital.

Avem nevoie să transformăm acel mic pai într-un râu uriaș, o interfață imensă, cu lățime de bandă ridicată.”

Musk a mai spus că acest tip de tehnologie ar putea permite oamenilor să creeze un instantaneu al lor înșiși, care să poată trăi atunci când corpurile noastre mor.

„Dacă sinele tău biologic moare, te poți încărca integral pe o nouă unitate, la propriu”, a spus Musk. El crede că acest lucru va oferi oamenilor o șansă mai bună împotriva inteligenței artificiale.

„Scenariul de fuziune cu I.A. este cel care pare cel mai bun. Dacă nu o puteți învinge, alăturați-vă ei”, a spus Musk.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.